fbpx

Kako se riješiti neprijatnih mirisa iz kanalizacije u kupatilu za samo 10 minuta

Koliko ste samo puta, bezuspješno pokušavali da se riješite neprijatnih mirisa iz kanalizacije?


Razni preparati, filteri, nepovratni ventili, hiljadu uradi sam rješenja, od pokušaja da se začepi slivnik, stavi folija, nagura sunđer, a neprijatni mirisi i dalje tu?

Znamo kako se osjećate, samo oni koji imaju problema sa neprjatnim mirisima iz kanalizacije u svom kupatilu, kuhinji, vikendici, jahti, znaju koliko je to frustrirajuće, a upravo su nam oni pričali kako su se bezuspješno borili protiv ovog problema.

Da li znate da ovaj problem možete riješiti za 10 minuta?

Zvuči nevjerovatno?

Znamo, zvučalo je i nama dok nismo probali preparat ECOBLUE.

kako se rijesiti neprijatnih mirisa

Ecoblue je potpuno prirodan mikrobiološki preparat napravljen od algi iz Sjevernog mora koji djeluje tako što mikrobiološki organizmi “napadaju” i eliminišu čestice koje prouzrokuju neprijatne mirise i razlažu organski otpad na biološka jedinjenja POTPUNO PRIRODNO.

Ecoblue je slovenački proizvod, zemlje koja je nedavno proglašena za najčistiju zemlju svijeta, a kompanija koja proizvodi Ecoblue je izabrana na konkursu između 70.000 (da, dobro ste pročitali 70 hiljada) konkurenata za posao čišćenja Meksičkog zaliva od izlivanja sirove nafte 2010. godine.

Upotreba:

Sipate jednu dozu (1 decilitar) u odvod, wc šolju, bide, sudoperu ili bilo koje mjesto odakle dopiru neprijatni mirisi iz kanalizacije, pustite vodu i nakon 10 minuta neprijatni mirisi nestaju i poboljšava se rad kompletne kanalizacije, nezavisno da li je gradska kanalizacija ili septička jama.

Ovaj postupak preporučljivo je ponavljati na svakih 5-7 dana kako bi bili sigurni da se neprijatni mirisi više nikada neće vratiti.

Osim eliminisanja mirisa Ecoblue takođe:

  • sprječava začepljenje septičkih jama
  • poboljšava rad septičkih jama i bioprečišćivača
  • razgragrađuje sadržaj u crnim tankovima na brodovima, jahtama, kamp kućicama itd…
  • a sve to na  bazi mikrobiologije, potpuno prirodno.
kako se rijesiti neprijatnih mirisa

Ecoblue se pakuje u bocama od 1 litra (10 doza) i to je količina koja je dovoljna za period od 8-10 sedmica tj 2 do 2 i po mjeseca.

Cijena Ecoblue preparata je 24.50 eura, a možete ga pronaći: U bilo kom objektu KIPS-a ili Drvomonta, Građa komerc i Concordia u Ulcinju, Coning u Herceg Novom, Norma u Budvi, Bacun i Gvožđara Bošković u Kotoru. 

 

Zato ne čekajte nego konačno riješite problem koji imate godinama!!!

"S obzirom da radimo sa djecom, njihova udobnost i prijatan boravak u centru su nam najvažniji. Imali smo problem sa neprijatnim mirisima iz kanalizacije u kupatilu, uz česta začepljenja, što nam je jako otežavalo rad. Uz redovno korišćenje preparata EcoBlue takvih problema više nemamo. :)"

-Kreativni Centar Petar Pan, Podgorica

"Dugo smo pokušavali da se riješimo neprijatnih mirisa iz kanalizacije u našem toaletu.
Uz preparat EcoBlue smo nedavno to konačno i uspjeli.
Sada imamo mirisan toalet kakv i priliči našem restoranu."

-Restoran Tropico, Budva